Logo a

Campus de pàdel Albatàrrec. Estiu 2023

Aquest any us proposem la primera edició del Campus de Pàdel d’Albatàrrec. El matí girarà al voltant del nostre esport, el pàdel. Es faran classes d’iniciació i perfeccionament, segons el nivell. En una altra franja del matí, es faran petites competicions i tornejos per posar en pràctica tot allò après durant les classes. 

Per altra banda, també hi haurà un espai on anirem al pavelló i es jugarà a esports coneguts i habituals per ells com és el futbol, beisbol, bàsquet…. però també ens posarem especial èmfasis a altres esports més desconeguts pels nens/es. Alguns dels esports que es practicaran són:

–  Colpbol, Voleibol, Pinfuvote, kin-ball, curses d’orientació….i molt més!

Més informació, al següent enllaç: https://forms.gle/YDrVzXPpFZVHjb9J8