Estades Esportives i de lleure. Estiu 2021

Publicat el · Add Comment

Ja ho tenim tot a punt, un estiu més, per iniciar les nostres estades esportives i de lleure.

El nostre objectiu és que els nens i nenes gaudeixin d’activitats recreatives, formatives, lúdiques i esportives sempre des d’un punt de vista educatiu, de salut i amb les condicions de seguretat pertinents.

Aquest any, es continuaran desenvolupant seguint tots els protocols i mesures de seguretat referents al covid-19. Aquestes han estat elaborades segons el que marca el document “Criteris per a desenvolupar les activitats d’educació en el lleure en el marc de la pandèmia per covid-19 (Departament de treball, afers socials i famílies) 19 d’abril de 2021.

Documentació necessària i imprescindible que haureu de dur el primer dia d’activitat al responsable (monitor) de la mateixa:

  1. Fotocòpia de la cartilla de vacunes
  2. Declaració responsable que us podeu descarregar.

Per més informació i inscripcions de cada una de les activitats accediu clicant a sobre de la població en qüestió: