Escola Base de Pàdel Juneda. Temporada 2018-19

Publicat el · Add Comment

 

Tot a punt per engegar un any més amb l’Escola Base de Pàdel Juneda! 🤗
 
Tota l’organització, el funcionament i la butlleta d’inscripció de l’activitat ho podeu trobar al document explicatiu enviat per correu electrònic. Si no el disposeu, envieu un correu a [email protected]
 
Inscripcions fins el divendres dia 7 de setembre entregant la butlleta d’inscripció a les instal·lacions de Pàdel Juneda en horari de 19h a 22h o fins diumenge dia 9 a través del correu [email protected]
 
Aprofitem també per presentar a Isaac Cárdenas, que passa a formar part de l’equip de Pàdel Juneda on desenvoluparà les tasques de coordinació esportiva. Amb ell, l’escola base de Pàdel Juneda fa un salt qualitatiu en organització i planificació pel que fa als continguts que es desenvolupen en cada sessió d’entrenament i al llarg de la temporada així com la metodologia utilitzada per formar als més petits de casa nostra 😉