Rànking anual Pàdel Juneda

Publicat el · Add Comment

 

 

 

 

 

 

 

 

Rànquing  Joves Promeses

 

 

 

Rànquing d’adults 2016-2017

 

 

NORMATIVA FASE FINAL: Normativa fase final del rànking                      IMPORTANT LLEGIR

  • Emparellaments i horaris categoria or femení: or femeni
  • Emparellaments  i horaris categoria or masculí  Or masculí
  • Emparellaments i horaris categoria plata femení: plata femení
  • Emparellaments i horaris categoria plata masculí: plata masculí

                                                                                                                                                                                                          PàdelJuneda

 

 

 

Què és el Rànking?

És un sistema de competició gratuïta tant per abonats com per no abonats. A través d’aquest sistema, totes les parelles inscrites tenen la possibilitat de jugar entre elles de forma organitzada i regular en dos categories diferents, masculí i femení.

Com s’organitzen els partits?

  • A principi de cada mes, Pàdel Juneda penjarà a la pàgina web un llistat amb les diferents parelles i els partits a jugar. Cada parella haurà de fer dos partits mensuals. Un contra la parella situada per sobre de la classificació i un altre contra la que anirà per sota. El fet de guanyar partits farà guanyar punts a la parella i escalar posicions el pròxim mes.
  • En el moment de penjar les llistes amb les diferents parelles, Pàdel Juneda anotarà un telèfon de contacte per tal que els participants que s’han d’enfrontar es posin d’acord en buscar un horari que els vagi bé i fer la reserva via web.
  • Per tant…..ja podeu començar a buscar parella!! Recordem que podeu anar amb algú que no sigui abonat. La única diferència és que en el moment de pagar la reserva hauran de pagar el preu de no abonat.

Per fer la inscripció

  • Contactar amb Dakirol amb el nom i cognoms de la parella i els telèfons de contacte.