Funcionament

Per poder jugar a pàdel al Club Pàdel Juneda hi ha dos opcions, ser abonat o no ser-ho.

 • Si ets abonat, en primer lloc t’has de donar d’alta omplint un full d’inscripció que podràs trobar en l’apartat Fes-te abonat de la nostra pàgina web o que tens a disposició en les mateixes instal·lacions. Una vegada omplis el formulari, rebràs un correu en el qual et facilitarem un nom d’usuari i una contrasenya.
  • Per reservar pista, només has d’entrar a la pàgina web de Dakirol, anar a Pàdel Juneda i tot seguit Reservar pistes. Un cop allí, has d’introduir el teu nom d’usuari i la teva contrasenya i només caldrà que triïs qualsevol hora que estigui disponible en una de les dos pistes.
  • Just abans de començar el partit podeu pagar el lloguer corresponent de la pista (en l’apartat de tarifes pots trobar tota la informació necessària pel que fa als preus de lloguer i altres serveis).
  • No pateixis per les pales, nosaltres te les subministrem de forma gratuïta!
  • Finalitzat el temps de la reserva, els jugadores/es podeu continuar jugant en el cas que no hi hagi cap altre usuari inscrit esperant. Si hi ha més jugadors/es esperant-se, haureu d’abandonar la pista a l’hora tot i que s’hagi començat més tard.
 • Si no ets abonat, també tens la possibilitat de jugar. Pots veure la disponibilitat de les pistes a través de la pàgina web, tot i que no podràs reservar ja que no disposes d’usuari per entrar a l’aplicació. Per reservar hora cal anar a les mateixes instal·lacions o trucar a un dels telèfons de contacte disponibles.

Cancel·lació

Què passa si he reservat una hora i al final no puc jugar?

 • Si voleu cancel·lar una reserva cal comunicar-ho als responsables, a través dels formularis de contacte del web. Cal fer-ho amb una antelació mínima de 24 hores. Si no hi ha aquesta previsió horària es considera ‘utilitzada’ l’hora.

Què passa si he reservat una hora i no vaig a jugar?

 • En aquest cas, s’haurà fet una reserva i no l ‘haurà aprofitat ningú. Per tant, l’organització cobrarà a través de domiciliació bancària el preu de tota la reserva a aquell usuari que l’hagi fet.