Estades Esportives i de lleure. Estiu 2020

Publicat el · Add Comment

Després d’aquests mesos tant excepcionals, ja ho tenim tot a punt per un estiu més amb les nostres estades esportives i de lleure. Aquest any, es desenvoluparan dins d’unes mesures de seguretat singulars degut a la situació actual provocada per la COVID-19 i des de Dakirol, volem posar de manifest el nostre compromís en la seguretat de tots/es aquells/es nens i nenes que participen en les nostres activitats i que després de tot, es mereixen gaudir d’un estiu a través del joc i de l’esport en companyia dels seus amics i amigues. Així doncs, hem desenvolupat la programació de les estades i casals d’aquest estiu en base a dos eixos. Per una banda garantir la qualitat i diversificació de les activitats d’esport i de lleure diàries, i per altra respectar en tot moment les normes de seguretat que han estat elaborades a partir de les indicacions que podem trobar als documents “Normativa d’activitats d’educació del lleure. Estiu 2020” elaborat pel departament de joventut de la Generalitat de Catalunya i el“Protocol específic per a casals d’estiu, elaborat pel Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya”

Els protocols a seguir a més a més de l’organització de les entrades i sortides i de la neteja i desinfecció diària de les instal·lacions els podem trobar en el document adjuntat.

Documentació necessària i imprescindible que haureu de dur el primer dia d’activitat al responsable (monitor) de la mateixa:

  1. Fotocòpia de la cartilla de vacunes
  2. Declaració responsable que us podeu descarregar.

Per més informació i inscripcions de cada una de les activitats accediu clicant a sobre de la població en qüestió: